Bouwbedrijf Opheusden

Ontdek de mogelijkheden BOUWZAAM

BOUWZAAM is dé bouwspecialist voor Opheusden en omstreken. Als expert in afbouw en montage staan wij garant voor vakmanschap en kwaliteit. Ontdek wat wij als jouw aannemer in Opheusden voor jou kunnen betekenen.

BOUWZAAM in het kort:

 • Gevestigd in Rhenen: Lokaal geworteld, waardoor we snel en flexibel opereren in de regio Opheusden.
 • Gespecialiseerd in afbouw & montage: Onze expertise ligt in het perfectioneren en afwerken van bouwprojecten.
 • Samenwerking met zelfstandige ondernemers: We hebben een sterk netwerk met ZZP’ers. Hierdoor kunnen wij als bouwbedrijf ook grotere projecten aan

Waarom BOUWZAAM als jouw aannemer in Opheusden?

Lokale expertise:

 • Kennis van de lokale markt en omgeving.
 • Snelle reactietijden en persoonlijk contact.

Flexibel en betrouwbaar:

 • Altijd een transparante communicatie.
 • Afspraak is afspraak.

Hoogwaardige afwerking:

 • Aandacht voor detail en kwaliteit.
 • De nieuwste technieken en materialen.

Compleet dienstenpakket:

 • Van ontwerp tot oplevering.
 • Service na oplevering gegarandeerd.

Bouwbedrijf Opheusden

Bouwbedrijf Opheusden

Over BOUWZAAM

Eigenaars van BOUWZAAM zijn Rudolf van ’t Hul en Johannes van Lit. Beide hadden voor de oprichting van BOUWZAAM hun eigen eenmanszaak.

Hun paden kruisten en al snel ontdekten ze dat hun individuele talenten en manier van werken perfect op elkaar aansloten. Na een jaar van intensieve samenwerking, waarin zij keer op keer de meerwaarde van hun gecombineerde expertise zagen, namen Rudolf en Johannes het besluit om definitief de krachten te bundelen.

Met BOUWZAAM specialiseren Rudolf en Johannes zich in montage en afbouw. Met een scherp oog voor detail en kwaliteit, richten ze zich vooral op (recreatie)woningen, kantoren en andere gebouwen. Deze focus heeft BOUWZAAM snel doen groeien tot dé aannemer voor Opheusden en de regio.

Bouwbedrijf Opheusden

Project door BOUWZAAM

Brandweerkazerne Dodewaard

In het hart van de Betuwe, vlakbij het levendige Opheusden, ligt het dorp Dodewaard. Hier kreeg Bouwbedrijf J.G. Timmer de eervolle opdracht om een nieuwe brandweerkazerne te bouwen. 

Een project van groot belang voor de gemeenschap, aangezien een brandweerkazerne niet alleen dient als een operationeel centrum voor de brandweerlieden, maar ook als een symbool van veiligheid en zorg voor de bewoners van Dodewaard en omgeving.

Het primaire bouwwerk en de ruwe structuur van de kazerne waren de verantwoordelijkheid van Bouwbedrijf J.G. Timmer. Voor de fijnere details en de afwerking werd een beroep gedaan op onze expertise als aannemer Opheusden. Aan BOUWZAAM om de nieuwe brandweerkazerne van Dodewaard tot in de puntjes af te bouwen.

Het project begon voor ons als bouwbedrijf met het plaatsen van de voorzetwanden en binnenwanden. Deze wanden vormen niet alleen de verschillende ruimtes binnen de kazerne, maar dragen ook bij aan de akoestiek en isolatie van het gebouw.

Vervolgens hebben we ons gericht op de montage van de kozijnen. Tot slot hebben we systeemplafonds aangebracht. Deze plafonds bieden niet alleen een strakke en professionele uitstraling, maar zijn ook functioneel in termen van akoestiek en lichtreflectie.

Al met al was het project voor de brandweerkazerne in Dodewaard een prachtige samenwerking tussen Bouwbedrijf J.G. Timmer en BOUWZAAM. Bekijk de foto’s van het resultaat via deze pagina.

Bouwbedrijf Opheusden

Projecten van BOUWZAAM

Benieuwd naar meer van onze werkzaamheden? Bekijk dan onze projecten.

Bouwbedrijf Opheusden inschakelen?

Benieuwd wat we voor uw wens in Opheusden of omgeving als bouwbedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We zijn benieuwd naar uw wensen. Tegelijkertijd vertellen we graag wat wij kunnen betekenen en wat onze werkwijze is!

Op deze pagina:

Samenwerken met BOUWZAAM?

Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Uitgelichte projecten

Samenwerken?

We maken graag kennis. Bel ons of stuur een mailtje.