Bouwbedrijf Rhenen

Passie voor afbouw en montage bij Bouwbedrijf Rhenen

Op zoek naar een vakkundig bedrijf in de bouw? Als BOUWZAAM, een ervaren en deskundig bouwbedrijf in Rhenen, staan we graag voor u klaar om uw bouwwensen te realiseren.

BOUWZAAM is gevestigd in Rhenen en werkt aan projecten in heel Nederland. Zoals bijvoorbeeld in Someren, Kesteren en Dodewaard.

Waar we als bouwbedrijf in Rhenen voor staan:

 • Ervaring: Jarenlange ervaring in afbouw en montage binnen diverse projecten.
 • Kwaliteit: Wij staan voor kwalitatief vakwerk en duurzame bouwprojecten.
 • Betrouwbaar: Heldere communicatie en transparante afspraken van start tot finish.
 • Veelzijdig: Van kleine verbouwingen tot grootschalige projecten; wij draaien er onze hand niet voor om. Neem een kijkje bij onze projecten om een indruk te krijgen van ons werk.

Aannemer Rhenen

Uw partner in alle fasen van de bouw

Een betrouwbare aannemer is het fundament van een succesvol bouwproject. Bij BOUWZAAM, uw aannemer in Rhenen, begrijpen wij dat als geen ander. 

Wij doorlopen met u met elk stadium van het bouwproces: van een zorgvuldige planning en coördinatie tot een vlekkeloze uitvoering.

Diensten die wij als aannemer in Rhenen aanbieden:

 • Projectmanagement, van a tot z
 • Bouw- en constructiewerkzaamheden
 • Afwerking volgens de hoogste standaarden
 • Coördinatie van onderaannemers en specialisten
 • Kwaliteitsbewaking gedurende het gehele bouwproces

Bouwbedrijf Rhenen

Aannemer Achterberg

Lokaal gevestigd, landelijk opererend

Niet enkel Rhenen, maar ook in Achterberg staan wij bekend als een aannemer die meedenkt en realiseert. Als lokaal gevestigde aannemer werken we aan bouwprojecten in bijvoorbeeld Achterberg. 

Door ons grote netwerk aan ZZP’ers zijn we inzetbaar voor veel verschillende soorten werkzaamheden. Dat biedt ook als voordeel dat we landelijk inzetbaar zijn. In veel gevallen in opdracht van grote opdrachtgevers, bijvoorbeeld uit Achterberg.

Bouwbedrijf Achterberg; bouwt aan uw toekomst

Wanneer u kiest voor BOUWZAAM als uw bouwbedrijf in Achterberg, kiest u voor een bouwbedrijf waar kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Wij bieden complete bouwoplossingen, aangepast aan uw specifieke wensen en de unieke eisen van uw project. Hierbij zetten wij uw wensen om in een concreet, tastbaar eindresultaat.

Over BOUWZAAM

BOUWZAAM is dé aannemer en het bouwbedrijf in Rhenen en Achterberg! Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf gevestigd in het prachtige Rhenen, en we hebben een passie voor afbouw en montage werkzaamheden. BOUWZAAM is opgericht door eigenaar Johannes van Lit en Rudolf van ‘t Hul.

Met ons team van getalenteerde en zelfstandige ondernemers in de bouw leveren we hoogwaardige diensten en zijn we trots op de projecten die we hebben gerealiseerd. Voor een indruk van ons werk, verwijzen we graag door naar onze pagina ‘projecten’.

Bij BOUWZAAM streven we naar perfectie in alles wat we doen. Onze missie is om hoogwaardige afbouw en montage werkzaamheden te leveren die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen en deze zelfs overtreffen.

Een voorbeeld van het werk van bouwbedrijf Rhenen

Bij BOUWZAAM zijn we trots op de verscheidenheid aan projecten waaraan we hebben mogen bijdragen. We lichten graag een casus uit om een beeld te geven van onze werkzaamheden.

We hadden de eer, om in samenwerking met Bouwbedrijf Polman, 100 luxe vakantiewoningen af te werken.

Een prachtig vakantiepark in de maak

Bouwbedrijf Polman had de opdracht gekregen om een luxe vakantiepark te creëren; een oase van comfort en ontspanning voor vakantiegangers. De bouw van 100 vakantiewoningen was een ambitieus project, en Bouwzaam werd ingeschakeld om te zorgen voor de afwerking die deze vakantiewoningen verdienden.

Onze werkzaamheden

Onze betrokkenheid bij dit project omvatte een breed scala aan afbouw- en montage werkzaamheden. Een overzicht van enkele van onze werkzaamheden:

 • Gipsen van plafonds en badkamers
 • Plinten zetten
 • Vensterbanken
 • Kappen afwerken met eiken
 • Monteren van binnenkozijnen
 • Afhangen van deuren
 • Monteren van trappen

Een bouwbedrijf uit Rhenen of Achterberg inschakelen?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare aannemer of bouwbedrijf in Rhenen, Achterberg of omgeving, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We plannen graag een kennismaking om de wensen te bespreken. Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw, montage werkzaamheden of andere bouwgerelateerde diensten.

Op deze pagina:

Samenwerken met BOUWZAAM?

Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Uitgelichte projecten

Samenwerken?

We maken graag kennis. Bel ons of stuur een mailtje.