Bouwbedrijf Kesteren

BOUWZAAM - uw aannemer in Kesteren

Op zoek naar een ervaren bouwbedrijf in Kesteren? BOUWZAAM is dé specialist als het gaat om montage- en afbouwprojecten. 

Of het nu gaat om een gedetailleerd project waarbij elk detail telt, of een grootschalig project waar snelheid en efficiëntie voorop staan, BOUWZAAM staat voor u klaar.

Hoogwaardige afwerkkwaliteit

BOUWZAAM begrijpt dat elk bouwproject uniek is en zijn eigen eisen en verwachtingen kent. Daarom zetten wij ons in om niet alleen aan deze verwachtingen te voldoen, maar ze ook te overtreffen. We staan bij onze diverse opdrachtgevers inmiddels bekend om onze hoogwaardige afwerkkwaliteit.

Woningen, kantoren en meer

Of u nu een (recreatie)woning, kantoor of een ander gebouw wilt laten bouwen of renoveren, BOUWZAAM heeft de ervaring en expertise om uw wensen te realiseren. We realiseren niet alleen, maar zorgen ook voor het projectmanagement. Zodat we uw totaalpartner kunnen zijn als bouwbedrijf.

Een sterk netwerk van professionals

Een van de sterkste punten van BOUWZAAM is ons uitgebreide netwerk van ZZP’ers in de bouw. Elke ZZP’er in ons netwerk is vakman pur sang. Hierdoor kunnen wij als aannemer in Kesteren grote en langetermijnprojecten aan, terwijl we de kwaliteit en efficiëntie waarborgen die u van een bouwbedrijf mag verwachten.

Bouwbedrijf Kesteren

Bouwbedrijf Kesteren | BOUWZAAM

  • Ervaren aannemer in regio Kesteren met een focus op montage en afbouw.
  • Gegarandeerd hoogwaardige afwerkkwaliteit.
  • Flexibiliteit in zowel gedetailleerde als grootschalige projecten.
  • Specialisatie in (recreatie)woningen, kantoren en andere gebouwen.
  • Een groot netwerk van ZZP’ers.

Wij opereren lokaal, maar ook landelijk. In Kesteren hebben we bijvoorbeeld recent de afbouw van het pand van P.C. Van Tuijl verzorgd. Maar ook werkte we aan de afbouw van meer 100 luxe vakantiewoningen in Someren.

Uw bouwproject in goede handen bij BOUWZAAM

Wanneer u kiest voor BOUWZAAM als uw aannemer in Kesteren, kiest u voor kwaliteit en een optimaal gecoördineerd bouwproces. Wij begeleiden u van het eerste idee tot de laatste afwerking. 

Onze inzet op het gebied van betrouwbaarheid betekent dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang en dat eventuele uitdagingen snel en effectief worden aangepakt.

Of u nu een particulier bent op zoek naar een droomhuis, of een bedrijf dat een modern kantoor wil bouwen, BOUWZAAM is het bouwbedrijf in Kesteren dat u zoekt. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en om uw wensen te bespreken.

Bouwbedrijf Kesteren

Projecten in Kesteren door BOUWZAAM

Afbouw van het pand van Rhijnart Keukens

BOUWZAAM werd door bouwbedrijf J.G. Timmer ingezet voor de afbouw van het pand van Rhijnart Keukens in Kesteren. Onze werkzaamheden als bouwbedrijf bestonden onder meer uit het realiseren van het volgende:

  • Voorzetwanden
  • Binnenwanden
  • Nissenwanden
  • Metalstud Plafonds

Wat dit project vooral onderscheidend maakte, was de keuze om alle plafonds en wanden met gips af te werken. Gipsafwerking biedt een glad en uniform oppervlak dat gemakkelijk te schilderen of decoreren is.

Daarnaast heeft BOUWZAAM bijna alle wanden voorzien van een ingelaten plint. Dit detail verhoogt niet alleen de uitstraling van de ruimte, maar biedt ook praktische voordelen zoals bescherming tegen stoten en slijtage aan de basis van de wand.

Bekijk de foto’s van het resultaat via deze pagina.

Bouwbedrijf Kesteren

Afbouw nieuwe pand van Van Tuijl

Het betreffende pand van Van Tuijl in Kesteren, dat zich uitstrekt over meerdere verdiepingen, moest een kenmerkende en toch functionele uitstraling krijgen. Er is daarom gekozen voor het gebruik van ronde metal studwanden. Deze keuze zorgt niet alleen voor een moderne look, maar ook voor duurzaamheid en stevigheid.

Naast de metal studwanden heeft BOUWZAAM als bouwbedrijf ook metalstud plafonds en systeemplafonds geïnstalleerd. De combinatie van deze plafonds draagt bij aan een professionele en strakke uitstraling, terwijl ze tevens zorgen voor een uitstekende akoestiek binnen het pand.

Een van de meest opvallende kenmerken van dit project is de centrale middenkern van het pand. Dankzij een slim ontwerp is het mogelijk om helemaal rond deze middenkern te lopen.

 De toevoeging van een loopbrug rondom de kern creëert een unieke beleving voor de bezoekers en medewerkers. Wanneer men over de loopbrug loopt, biedt dit een prachtig zicht naar beneden, wat bijdraagt aan het open en ruimtelijke gevoel van het pand.

Op deze pagina:

Samenwerken met BOUWZAAM?

Neem contact op om uw wensen te bespreken.

Uitgelichte projecten

Samenwerken?

We maken graag kennis. Bel ons of stuur een mailtje.